fbpx
OSLO: +47 22 90 02 00 | ÅLESUND: +47 70 19 18 00 | SOLA: +47 22 90 02 00

Airsaver er en tidsstyrt kuleventil til kompressorrommet.

Airsaver er en tidsstyrt kuleventil med programmerbart tidsur. Airsaver monteres på rørledningen etter trykktanken. Airsaver kan spare bedriften for store energitap ved å eliminere unødige lekkasjer i trykkluftsystemet. Airsaver leveres i flere utgaver som 1" og 2" tilkobling.

En annen viktig brikke i systemet er: FLUIDRAIN fjerner kondensat fra trykkluftsystemer.
En magnetventil i kombinasjon med en elektronisk timer gjør at du slipper å tenke på kondens. FLUIDRAIN kan installeres på alle komprimerte luft systemkomponenter (kompressorer, etter kjølere, tørker, filtre, trykkbeholdere, etc.), uavhengig av størrelse eller kapasitet - justere intervall og utløpstider som passer det enkelte trykkluft system. Kondens i trykklufttanken fører til mindre rom for trykkluften, er det mye vann i tanken følger dette med ut i rørsystemet og inn i verktøyet eller ventiler. Som igjen kan føre til unødvendige utgifter.

FLUIDRAIN er designet for å være den beste og mest fleksible timer i verden. 

Airsaver
Airsaver reduserer energiforbruket, monteres etter trykktank.

Airsaver, tidsstyrt kuleventil med programmerbart tidsur

Ler mer på hjemmesiden til leverandøren: https://www.jorc.eu/en/products/air-saving-products

På denne siden finner du mer om tilleggsutstyr til kompressorer og kompressorrommet: https://mkl.no/tilleggsutstyr-kompressor/

Airsaver fra Jorc. Airsaver er en smart og kostnadseffektiv investering som reduserer energiforbruk, serviceutgifter og øker kompressorens levetid. Airsaver kuleventilen kommer med en timer som åpner og stenger lufttilførsel til produksjon. Luftanlegg med lekkasje vil medføre at kompressoren går selv uten forbruk av trykkluft, Airsaver vil eliminere dette.

Airsaver opprettholder trykk i tank og unngår uønsket drift av kompressor.

Maskin K. Lund - Oslo

Stålfjæra 11
0975 Oslo 
firmapost(at)mkl.no

Maskin K. Lund - Ålesund

Mausavågvegen 16
6036 Mauseidvåg
firmapost(at)mkl.no

Maskin K. Lund - Sola

Skvadronvegen 29
4050 Sola
firmapost(at)mkl.no