fbpx
OSLO: +47 22 90 02 00 | ÅLESUND: +47 70 19 18 00 | SOLA: +47 22 90 02 00

Bolting

Vi er nå distributører for Boltight og Superbolt fra Nord-Lock.

Superbolt var i sin tid en revolusjon i forhold til å kunne dra til store bolter. Vi endret hele prinsippet fra å bruke stort verktøy og skalerte det hele ned til kun bruk av håndverktøy. Bedre HMS, reduserte verktøykostnader, 100% nøyaktighet ble resultatet av denne massive forbedringen. Vår teknologi er siden utprøvd og testet i tusenvis av vellykkede installasjoner, og vi fortsetter å utvikle en rekke løsninger for å løse neste generasjon utfordringer med bolter. Det er ingen øvre eller nedre grense for hvilke dimensjoner Superbolt passer for! Les mer om Superbolt her
Produktkataloger

Boltight har vært ledende innen hydraulisk boltestrekking i mange år. Våre strekkeverktøy leverer raske, nøyaktige og trygge løsninger for å stramme og løsne flere bolter samtidig. Vi er spesialister på å ta frem skreddersydde løsninger på kort tid. Les mer om Boltight her
Produktkataloger

 

Hydrauliske strekkere fra Boltight er anerkjente produkter i hele verden. Vi leverer hydrauliske strekkere til en rekke applikasjoner, både Onshore og Offshore. Boltight kan på kort varsel produsere hydrauliske strekkere som er spesialtilpasset for spesielle applikasjoner.

Superbolt og Boltight er strekkeverktøy som gjør samme jobben men med forskjellig type verktøy. Superbolt strammes til med vanlig håndverktøy. Boltight er hydraulisk strekking av bolten.

Superbolt var i sin tid en revolusjon i forhold til å kunne dra til store bolter. Vi endret hele prinsippet fra å bruke stort verktøy og skalerte det hele ned til kun bruk av håndverktøy. Bedre HMS, reduserte verktøykostnader, 100% nøyaktighet ble resultatet av denne massive forbedringen. Vår teknologi er siden utprøvd og testet i tusenvis av vellykkede installasjoner, og vi fortsetter å utvikle en rekke løsninger for å løse neste generasjon utfordringer med bolter. Det er ingen øvre eller nedre grense for hvilke dimensjoner Superbolt passer for!

Hydraulisk Strekkeverktøy fra Boltight. Boltight har vært ledende innen hydraulisk boltestrekking i mange år. Våre strekkeverktøy leverer raske, nøyaktige og trygge løsninger for å stramme og løsne flere bolter samtidig. Boltight er spesialister på å ta frem skreddersydde løsninger på kort tid.

Med våre verktøy kan du strekke til og løsne bolter både raskt, trygt og enkelt, selv når du jobber i utfordrende miljøer.

Standardløsninger

Våre standardstrekkere og Xtra-utvalget av boltestrekkere brukes både på land og offshore for følgende bruksområder - høytrykks- og subsea rørflenser, kompakte flenser, varmevekslere, kraner, pumper, ventiler og mer.

Skreddersydde løsninger

Boltight produserer skreddersydde løsninger tilpasset de unike kravene i din industri. Vi har utviklet boltestrekkingsystemer for utfordrende bruksområder. Vi produserer også lette og brukervennlige verktøy for store boltediametere.  Skreddersydde løsninger ferdigstilles i løpet av få dager og vi setter vår stolthet i å produsere ferdig produkt hurtig, slik at du kan komme i gang med arbeidet så raskt som mulig.

Andre løsninger

Boltight Echometer and Echometer+ gir brukeren en rask og nøyaktig metode for overvåking av bolteforlengelse med den nyeste ultrasoniske teknologien.

Mer om de forskjellige produktene ligger under rullgardinfanen Bolting

Hydrauliske Strekkere
Superbolt Strekkere
Lastovervåkning Load-SensingTensioner
Superbolt Strekkere
Maskin K. Lund - Oslo

Stålfjæra 11
0975 Oslo 
firmapost(at)mkl.no

Maskin K. Lund - Ålesund

Mausavågvegen 16
6036 Mauseidvåg
firmapost(at)mkl.no

Maskin K. Lund - Sola

Skvadronvegen 29
4050 Sola
firmapost(at)mkl.no