fbpx
OSLO: +47 22 90 02 00 | ÅLESUND: +47 70 19 18 00 | SOLA: +47 22 90 02 00

Flairmo Kompressorer

MER INFORMASJON KOMMER

Støysvake Kompressorer
FLAIRMO kompressorer er oljesmurte stempelkompressorer som utmerker seg ved at de har ekstremt lavt støynivå helt ned til 45 dB(A)/1m og som har stor driftsikkerhet. 

Kompressoren er designet og produsert etter de mest moderne prinsipper, leveres ferdig testet på fabrikk, 2 års garanti og klar til bruk. Kompressoren kan leveres i flere tankstørrelser og med en eller flere kompressormotorer.

Kompressoren leveres som standard i 8 bar med manuell drenering, manometer, filterregulator og hurtigkopling. Modeller med ytterligere filtrering og autotren. Trenger du høyere arbeidstrykk kan dette bestilles, samt kundetilpasset løsninger ved behov.

Det lave støynivået gjør at kompressoren er ideell når den skal stå i et lokale eller butikker hvor det til daglig jobber personer. Dette er helt klart maskinen hvor en ønsker et lavt støyfritt arbeidsmiljø som mulig. Passer til Sykkelverksteder, trykkerier, dental, legekontor, sportsbutikker, etc

EKOM
Vi selger oljefrie kompressorer fra EKOM, som er designet spesielt for medisin- og laboratoriumsektoren, men som lett kan brukes i mange flere bruksområder.

Produktene leverer ren og tørr luft som oppfyller gjeldende krav i medisinbransjen. Kompressorene er designet og produsert etter de mest moderne prinsippene og leveres grundig testet og klar til igangkjøring med 2 års kvalitet.

Flairmo kompressor.
Stillegående og Oljefri.

OFCS-A62.24 stempelkompressor er en liten kompressor på 0.44 kW (0.59 Hp) som leverer 40 ltr ved 10 bar og har tankkapasitet på 24 ltr.

Flairmo Oljefri, stillegående kompressor. Nærmest vedlikeholdsfri kompressor med høy driftsikkerhet og lang levetid. For krevende applikasjoner.

Stillegående og oljefri

Flairmo kompressor.
Stillegående.

S33.24 stempelkompressor er en liten kompressor på 0.35 kW (0.50 Hp) som leverer 36 ltr ved 8 bar og har tankkapasitet på 24 ltr.

Flairmo Oljefri, stillegående kompressor med dB på 45. Nærmest vedlikeholdsfri kompressor med høy driftsikkerhet og lang levetid. For krevende applikasjoner.

Flairmo stillegående kompressor

Flairmo kompressor.
Stillegående og Oljefri

Denne type maskin er mye brukt i Medisinsk industri og laboratorier. Med duggpunkt på -40

Kontakt oss for mer informasjon rundt Flairmo Oljefri og stillegående kompressor. 

 

EKOM Kompressor
Maskin K. Lund - Oslo

Stålfjæra 11
0975 Oslo 
firmapost(at)mkl.no

Maskin K. Lund - Ålesund

Mausavågvegen 16
6036 Mauseidvåg
firmapost(at)mkl.no

Maskin K. Lund - Sola

Skvadronvegen 29
4050 Sola
firmapost(at)mkl.no