fbpx
OSLO: +47 22 90 02 00 | ÅLESUND: +47 70 19 18 00 | SOLA: +47 22 90 02 00

Om Maskin K. Lund

I front siden 1898
Med røtter tilbake til 1890 årene har selskapet et solid fundament, og en positiv forankring i norsk industri. Med unike kunnskap innen våre spesialfelt,trykkluft, skaper vi merverdi for våre kunder. Merverdien skapes gjennom unike produkter, god logistikk, erfaring og markedskompetanse.
Som profesjonelle rådgivere står din bedrift i fokus. Det er mer enn 135 år siden Ingersoll Rand introduserte sin første trykkluftløsning. Stadig nye innovative løsninger utvikles. Vi var der i går og er der i morgen.

Unik posisjon
For alle som jobber med trykkluft, har Ingersoll Rand en unik posisjon. Avanserte løsninger kombinert med brukervennlighet og lang levetid, vil gi kunden en optimal og langsiktig løsning. Med vårt store produktspekter, kan brukere av trykkluft velge oss som totalleverandør når det gjelder trykkluftverktøy, kompressorer, startere, motorer, filter og kjøletørkere. Utvalget dekker alt fra mindre virksomheter til stor industri. Vi vil alltid kunne foreslå løsninger tilpasset din bedrift, og hvor investeringen vil vise seg kostnadseffektiv gjennom mange år.

Med K. LUND Offshore as som er desidert den største på kompressor til olje og gas er vi så ubeskjeden å si at vi er Norges mest teknisk kompetente trykkluft hus. I tillegg til hovedkontoret i Oslo har vi et meget sterkt fortfeste på Sør/Vestlandet. Vi er landsdekkende og forsterker vår tilstedeværelse med dyktige service personell.

Maskin K. Lund - Oslo

Stålfjæra 11
0975 Oslo 
firmapost(at)mkl.no

Maskin K. Lund - Ålesund

Mausavågvegen 16
6036 Mauseidvåg
firmapost(at)mkl.no

Maskin K. Lund - Sola

Skvadronvegen 29
4050 Sola
firmapost(at)mkl.no