Norges eldste og mest solide leverandør av Ingersoll Rand produkter og trykkluftløsninger!

OSLO: +47 22 90 02 00 | ÅLESUND: +47 70 19 18 00 | SOLA: +47 51 64 81 50

Hva er moment

Du har en kritisk jobb å gjøre, og det er mange som regner med deg for å få det gjort riktig. Hos Ingersoll Rand vet vi hva som står på spill. Derfor leverer vi de mest innovative og pålitelige DCelektriske festesystemene i bransjen. Vi tilbyr både håndholdt og fastmonterte verktøy, sammen med kontroller og programvare for å gi deg et komplett system som forbinder brukere og applikasjoner sammen for å levere en kompromissløs kombinasjon av ergonomi, fart, holdbarhet og nøyaktighet som maksimerer produktiviteten.

Moment

Hva er en Transducer?

En (transducer) er en dreiemoment omformer som brukes til å måle dreiemomentet på et roterende system som tiltrekkingsmomentet blir påført kontinuerlige.

En transduser konverterer stamdata til momentdata. Transdusert moment, vinkel og hastighetskontroll gir utmerket nøyaktighet samt sporbarhet og tillater flere konfigurasjoner.

Hvordan fungerer et dreiemoment omformer?
Rotasjonsmomentomformere måler in-line moment som er i utgangspunktet målinger tatt av transducer i mellom “rotasjonsmiddel” (for eksempel verktøyet) og gjenstanden blir rotert (for eksempel feste eller bolt).

En typisk dreiemomenttransducer benytter “Wheatstone bridge” ordning. Enheten inneholder komponenter kalt stamme målere som konverterer belastning i akselen til en målbar elektrisk utgang ved å endre elektrisk motstand. Denne endring i elektrisk motstand kan omdannes til et signal og forsterket for å generere en ekstern lesing.

Maskin K. Lund - Oslo

Stålfjæra 11
0975 Oslo 
firmapost(at)mkl.no

Maskin K. Lund - Ålesund

Mausavågvegen 16
6036 Mauseidvåg
firmapost(at)mkl.no

Maskin K. Lund - Sola

Skvadronvegen 29
4050 Sola
firmapost(at)mkl.no