fbpx
OSLO: +47 22 90 02 00 | ÅLESUND: +47 70 19 18 00 | SOLA: +47 22 90 02 00

Monteringsverktøy med høy kvalitet

Produksjonsverktøy hvor moment er påkrevd, samt ergonomi for bruker. Produksjonsverktøy er et viktig verktøy for de som utfører samme oppgaver hver dag, montering av møbler, kretskort, og andre type av komponenter. Maskinene leveres i forskjellige utgaver med forskjellige startmetoder. Leveres som direkte spindel eller forskjellige typer clutcher.

Pulsverktøy med automatisk Shut-off funksjon og Non-sut off funksjon. Justerbar Precision Shut-Off Clutch. Designet for kritisk festing hvor plast, kompositter eller metaller er utsatt. Anbefales for applikasjoner som krever presis momentstyring. Momentinnstillinger kan enkelt justeres uten demontering av verktøyet.

Driller hvor ergonomi og turtall er viktig. Drillene er utviklet for de som utfører jobber hvor verktøyet skal kunne ha en lang levetid, og hvor ergonomi er et absolutt møst. Maskinene leveres i forskjellige utgaver, pistol, vinkel eller som inline montert i reaksjonsarmer.

  • Den innovative QX-serien

Revolusjonerende skritt for hele produksjonsanlegget. Batteridrevet presisjonsverktøy som viser hvordan et smartere verktøy kan forbedre prosesskontroll, operatørkomfort og datakommunikasjon. I en enkel pakkeløsning gir dette verktøyet deg kontroll ved
å bidra til å øke produktiviteten, redusere kostnadene og sikre et produkt av høy kvalitet på slutten av produksjonslinjen. Alle tiltrekk lagres i maskinen, eller kan sendes trådløst til en PC. Dokumentert utskrift på jobbene.
Ingersoll Rand gir deg en enestående teknologi, men vi vil gi deg full kontroll over teknologien. Vår prosesskommunikasjonsmodul gir mulighet for kontroll, Produktivitet og effektivitet. Hver prosesskommunikasjonsmodul kan kommunisere med opptil 10 individuelle QXX verktøy.

Leverandørens hjemmeside: https://www.ingersollrand.com/en-no/power-tools/cordless-precision-fastening-systems

På denne siden kan du se de forskjellige modeller: https://mkl.no/monteringsverktoy-qx/

Riktig kontroll er viktig

Når tiltrekk av kritiske festeanordninger er viktig

INSIGHTqc Controller
Når vi prøver å oppnå enkle produksjonsmål i en kompleks produksjonsverden, tror vi at å ta kontroll over og forstå festeprosessen ikke behøver å være komplisert. Den nye Ingersoll Rand® INSIGHTqc er forskjellig, med design. INSIGHTqc-kontrolleren er designet for å være enkel å bruke, enkel å integrere, og gir en felles plattform for å møte våre kunders globale monteringsbehov. Enkel nok så alle kan bruke den, fleksibel nok til at du enkelt kan implementere endring, og i stand til å tilfredsstille dine krav. Denne kontrolleren tilbyr avansert strammingskontroll og en enkel brukeropplevelse for å forbedre effektiviteten på produksjonslinjer, og få jobben gjort riktig hver gang.

 

Maskin K. Lund - Oslo

Stålfjæra 11
0975 Oslo 
firmapost(at)mkl.no

Maskin K. Lund - Ålesund

Mausavågvegen 16
6036 Mauseidvåg
firmapost(at)mkl.no

Maskin K. Lund - Sola

Skvadronvegen 29
4050 Sola
firmapost(at)mkl.no