fbpx
OSLO: +47 22 90 02 00 | ÅLESUND: +47 70 19 18 00 | SOLA: +47 22 90 02 00

Regulatorer og tåkesmører med filter

EN LUFT ER EN VIKTIG INGREDIENS
Ingersoll Rand har i over 100 år vært industriledende innen design og produksjon av kompressorer, pneumatiske verktøy og luftforberedende utstyr. Ren luft er en viktig ingrediens for drift av verktøy og maskiner. Derfor er det viktig med filtre, regulatorer og tåkesmører, som på en utmerket måte får verktøyene og utstyret til å fungere på topp ytelse.

FILTER:
Filter forhindrer at partikler og andre forurensende stoffer påvirker verktøyet. Partikler kan forårsake overdreven slitasje og svikt av utstyr.

Regulator

REGULATOR:
Singel regulator for redusering av trykk. Alt verktøy skal ha ett angitt trykk. Verktøy som får alt for stort trykk kan på sikt bli svekket.

Regulator

REGULATOR MED DRENERING:
Det er alltid vann i trykkluften om det ikke er installert en adsorbsjonstørke. Vann i verktøyet er med på å redusere egenskapene og levetiden.

Regulator

TÅKESMØRER:
Alt verktøy skal smøres. En tåkesmører vil alltid forlenge levetiden på verktøyet og samtidig gi deg som bruker en mer behagelig hverdag.

Regulator

ARO-FLO SERIES:
Alle filter, regulator eller tåkesmørere kan monteres opp separat eller sammen som en online stasjon. Dreneringskopp leveres enten i metall eller polycarbonate.

Regulator
Maskin K. Lund - Oslo

Stålfjæra 11
0975 Oslo 
firmapost(at)mkl.no

Maskin K. Lund - Ålesund

Mausavågvegen 16
6036 Mauseidvåg
firmapost(at)mkl.no

Maskin K. Lund - Sola

Skvadronvegen 29
4050 Sola
firmapost(at)mkl.no