fbpx
OSLO: +47 22 90 02 00 | ÅLESUND: +47 70 19 18 00 | SOLA: +47 22 90 02 00

RØRSYSTEM

Teseo

Elokserte aluminiumsrør, frie for korrosjon. Teseo air er verdensledende innen modulbasert rørnett i aluminium, for distribusjon av komprimert luft og vakuum. Systemet er enkelt å installere og modifisere. Kondens gir ikke korrosjon i systemet, og det vil ikke forurense luften med urenheter. Levetiden på arbeids­verktøyet vil øke betydelig med ren luft.

HVORFOR ALUMINIUM PROFILER
i stedet for konvensjonelt system?

HEAVY DUTY:
maksimalt arbeidstrykk er 15 bar
(25 bar for AP Multifluid), eksplosjon er 56 bar! Dette betyr at alle våre rør og komponenter er testet minimum 3.7 ganger det operative trykket. Profiler og beslag er i stand til å tåle Temperaturer fra -20°C til 120°C. Hver skjøt har mer enn én skrue, for å unngå feil og farlige hendelser under trykksetting.

ENERGISPARING:
glatte overflater betyr ingen turbulens, og mindre trykkfall. Innvendig diameter er boret og det betyr at Teseo rørene har 30% mer flow enn galvaniserte rør med samme DN. Den doble O-ringen/ forsegling garanterer ett lekkasje fritt system.

MODUL:
Teseo er et modul system som kan forlenges, integreres eller endres når du måtte ønske det. Det er enkelt, raskt og trygt.

Se hvordan Teseo rørsystem fungerer

Ap packshot con 36

SimplAir - Easy Pipe Line (EPL)

Ingersoll Rand sitt SimplAir Easy Pipe Line (EPL) hurtigpasse-system er designet for effektiv distribusjon av trykkluft. Systemet byr på rask og enkel installasjon, forbedret ytelse og problemfri vedlikehold.

SimplAir EPL vs tradisjonelt rørsystem

Den unike formen på HPR polymer beslag kombinert med den glatte overflaten på røret gir deg flytkapasitet uten restriksjoner eller turbulens.

Systemet er designet for å vare lenger enn tradisjonelle materiell. 

Et enkelt og patentert låse- og stramme-system tillater enkel og trygg on-site installasjon.

Trykkfall gjennom systemet er dramatisk redusert sammenlignet med tradisjonell rørmaterialer, som galvanisert og karbon stål.

Luftlekkasje er helt eliminert, noe som resulterer i betydelige energisparing. 

Se hvordan SimplAir rørsystem fungerer

web-epl-t-fitting
Maskin K. Lund - Oslo

Stålfjæra 11
0975 Oslo 
firmapost(at)mkl.no

Maskin K. Lund - Ålesund

Mausavågvegen 16
6036 Mauseidvåg
firmapost(at)mkl.no

Maskin K. Lund - Sola

Skvadronvegen 29
4050 Sola
firmapost(at)mkl.no