fbpx
OSLO: +47 22 90 02 00 | ÅLESUND: +47 70 19 18 00 | SOLA: +47 22 90 02 00

Tilleggsutstyr til kompressor

Etterbehandling av trykkluft

Airsaver er en tidsstyrt kuleventil med programmerbart tidsur. Airsaver monteres på rørledningen etter trykktanken. Airsaver kan spare bedriften for store energitap ved å eliminere unødige lekkasjer i trykkluftsystemet. Airsaver leveres i flere utgaver som 1" og 2" tilkobling.

Fluidrain er en elektronisk timer som drenerer kondensat fra din trykktank. Fluidrain kan monteres på alle trykktanker for å unngå kondens i trykkluften.

Luftkvalitet er blant annet avhengig av riktig filtrering. Ingersoll Rand filter er designet og bygget for eksepsjonell ytelse. Ingersoll Rand’s avanserte trykkluftiltre reduserer forurensning i luftstrømmen som igjen beskytter kritiske prosesser og verdifullt utstyr.

Trykkluft kontroll

F-serien

Trykkluftfilter

F-serien sine avanserte trykkluftiltre reduserer forurensning i luftstrømmen som igjen beskytter kritiske prosesser og verdifullt utstyr.
F-serien sine filter vil gi årevis med pålitelig ytelse og konstant høy luftkvalitet.

Filter

Maximum Operating Pressure:
16 bar g (high temperature);
40 bar g (high pressure)
Maximum Operating Temperature:
150°C (high temperature);
80°C (high pressure)
Minimum Operating Temperature: 1°C
Capacity Range:
88-18249 cfm (2.5 - 517 m3/min)
Filtration Grades: General filtration, high efficiency, dust filtration and activated carbon  Pressure Drop: 0.02 bar

Rundt to tredjedeler av kondensat produseres i etterkjøleren. Resten skjer overalt i trykkluftsystemet når den komprimerte luften kjøles ned.
Dette problemet er en risiko for systemet, og kan føre til både skade og høye kostnader.

Alle som har trykkluftutstyr har behov for å kontrollere og behandle oppsamling av kondens. Dette er av økonomiske og tekniske årsaker, samt stadig økende juridiske bestemmelser og etterspørsel.

Airsaver
Airsaver reduserer energiforbruket, monteres etter trykktank.

Airsaver, tidsstyrt kuleventil med programmerbart tidsur

Airsaver fra Jorc. Airsaver er en smart og kostnadseffektiv investering som reduserer energiforbruk, serviceutgifter og øker kompressorens levetid. Airsaver kuleventilen kommer med en timer som åpner og stenger lufttilførsel til produksjon. Luftanlegg med lekkasje vil medføre at kompressoren går selv uten forbruk av trykkluft, Airsaver vil eliminere dette.

Airsaver opprettholder trykk i tank og unngår uønsket drift av kompressor.

Fluidrain
Elektronisk timer styrt drenering av kondensat.

Kondens

FLUIDRAIN fjerner kondensat fra trykkluftsystemer.
En magnetventil i kombinasjon med en elektronisk timer
gjør at du slipper å tenke på kondens.
FLUIDRAIN kan installeres på alle komprimerte luft systemkomponenter (kompressorer, etter kjølere, tørker, filtre, trykkbeholdere, etc.), uavhengig av størrelse eller kapasitet - justere intervall og utløpstider som passer det enkelte trykkluft system.

FLUIDRAIN er designet for å være den beste og mest fleksible timer i verden. De fleste sluttbrukerprogram oppfylles ved å kombinere FLUIDRAIN timer med et enormt utvalg av ventil.

Kaptiv-MD
Tapsfri drenering av kondensat.

Drenering av kondens

Drenering av kondensat. Med KAPTIV-MD for du null tap av luft ved kondensdrenering. Klarer trykk fra 0 til 16 bar og kompressorkapasitet opp til
10 m3/min.

Sepremium
Olje og vannutskiller

Olje og vannutskiller

Olje og vannutskiller, Sepremium alle som har trykkluftutstyr har behov for å kontrollere og behandle oppsamling av kondens. Dette er av økonomiske og tekniske årsaker, samt stadig økende juridiske bestemmelser og etterspørsel. Det rennset vann tilfredsstiller lovens krav om utflod.

Olje og vannutskiller
Olje og vannutskiller i kompressoranlegg er påkrevet
av norske myndigheter. Kondensen som inneholder olje og vann må behandles som farlig avfall og behandles forskriftsmessig. Oljen filtreres og skilles ut fra kondensatet. Ta vare på miljøet,
invester i olje/vannutskiller. Maks utslipp er 10 mg pr. liter
konsentrat.

Magy-ul
Drenering av kondens fra filter

Drenering av kondens fra filet. Magy

Drenering av kondens på filterpakker. Magy-ul monteres på filter og forhindrer kondens i trykkluftsystemet. Magy-ul er en tapsfri drenering.

PacE
Trykkregulator som opprettholder riktig trykk

Regulator

PacE er en industri trykkregulator som riktig og stabilt trykk. For høyt trykk skader og reduserer luftverktøyets levetid. Trykkregulator reduserer energikostnader og serviceutgifter.

Maskin K. Lund - Oslo

Stålfjæra 11
0975 Oslo 
firmapost(at)mkl.no

Maskin K. Lund - Ålesund

Mausavågvegen 16
6036 Mauseidvåg
firmapost(at)mkl.no

Maskin K. Lund - Sola

Skvadronvegen 29
4050 Sola
firmapost(at)mkl.no