fbpx
OSLO: +47 22 90 02 00 | ÅLESUND: +47 70 19 18 00 | SOLA: +47 22 90 02 00

Kompressorservice med hovedfokus på kvalitet

Kompressorservice er en viktig brikke i din produksjon. Service på kompressoren gjør at du er sikret en kontinuerlig driftssikkerhet.

Hver dag legger vi stor innsats i å oppnå våre kjerneverdier som er respekt, ydmykhet og ærlighet rundt den kompressorservice vi utfører.

Vi lever og puster for kvalitet, vi leverer skreddersydde løsninger og ypperlig support.

Vi ønsker å gjøre tjenestene våre til en hyggelig og problemfri opplevelse for våre kunder.

Vi har landsdekkende kompressorservice og våre dyktige og erfarne teknikere utfører modifikasjoner, reparasjoner og service på alle typer kompressoranlegg.

Ta kontakt med oss for tilbud på reparasjon, service eller serviceavtale, det vil lønne seg. Våre avdelinger finner du på følgende steder: Oslo og Viken, Stavanger, Sandnes og Sola, Møre og Romsdal, Ålesund, Trøndelag og Trondheim.

Vi er best på kompressorservice!

Ingersoll Rand

SELECTCARE DESIGNET FOR RO I SJELEN

En viktig del er kompressorservice. For å holde trykkluftsystemene gående 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, har Ingersoll Rand utformet SelectCare avtale,  et femårs alt omfattende vedlikeholdsprogram for kompressorer samt lufttørkere. Et fast beløp dekker alle kostnader. Ingen skjulte ekstrakostnader. Vi kan også tilby tjenester som  sikrer luftkvalitet i henhold til ISO 8573-1,
optimalisering av anlegg, kostnadseffektiv og pålitelig drift, samt tilpassede serviceavtaler til ditt eksiterende anlegg.

Vi tilbyr
• SelectCare avtale for service av kompressorer (gjelder kun ved kjøp av ny kompressor fra Ingersoll Rand).
• Standard service avtaler
• Service og vedlikehold av alle typer kompressoranlegg og tørkesystemer
• Feilsøking og reparasjon av alle typer kompressorer og tørker
• IntelliSurvey, Optimaliserings analyse av kompressoranlegg
• Lekkasjesøking
• Duggpunktsmåling
• Oljeanalyse
• Kvalitetstest av trykkluft i henhold til NS-EN12021:2014 (Standard for pusteluft)
• Trykktesting av trykktanker
• Ultralydtest av trykktanker
• Vedlikehold og reparasjon av trykkluftverktøy
• Montering av alle typer trykkluftssystemer
• Rørlegging

Ingersoll Rand Service

INTELLISURVEY
Reduser energiutgiftene med IntelliSurvey

Produksjon av trykkluft og luftlekkasjer i anlegget kan være en større kostnaden en du tror.

Ved bruk av IntelliSurvey fra Maskin K. Lund kan vi vurdere om deres bedrift har den rette kompressor for deres formål. Vi kan anbefale deg riktig størrelse på kompressor og anlegg, ut i fra dagens og framtidig behov. IntelliSurvey kan avdekke luftlekkasjer og store forbruksvariasjoner av trykkluft. Disse parameterne kan være med å redusere dine kostnader ved investering og drift. Ved midlertidig installasjon av IntelliSurvey, i ditt eksisterende anlegg, kan vi logge og dokumentere forbruk over tid. Resultatet av loggingen kan hjelpe oss å optimalisere ditt eksisterende anlegg eller ved ny investering. Optimal produksjon av trykkluft er med på å redusere kostnader og spare miljøet.

Ingersoll Rand
IntelliSurvey fra Ingersoll Rand

LUFTLEKKASJE

Trykkluft kan være en av de dyreste energikilde bedriften har. I gjennomsnitt er det ca. 25% luftlekkasje i norske bedrifter. Luftlekkasje koster. Spar store beløp på utbedring av trykkluftanlegget.

En motor på 160 kW produserer ca. 30m3/min. 8700 Timer i året, 15 660 000m3 luft x 15 øre pr m3, utgjør 2 350 000 kr i året. Med 25% lekkasje blir kostnader på ca. 590 000 kr per år. En enkel lekkasjetest kan raskt indentifisere lekkasjer og kutte bedriftens kostnader.

Lekkasjetest
Vi kan raskt utføre en lekkasjetest på anlegget. For å indentifisere luftlekkasje stenges anlegget og man måler trykkfall. Trykkfall målt på tid indikerer hvor stort problem luftlekkasjen er i anlegge.
En enkel og rask metode for testing av luftlekkasje.

Indentifisering av lekkasjested
Lekkasjesøket utføres under produksjon. Ved hjelp av moderne sensorer kan vi indentifisere små og store lekkasjer. Lekkasjestedet blir merket etter størrelse på lekkasjen for å kunne gjøre prioriteringer for utbedring. Etter utført søk utarbeides en rapport som omfatter lekkasjesteder og kostnader for utbedring.

Ingersoll Rand AirSaver
Luftlekkasje
Luftlekkasje
Luftlekkasjekostnader

Kan vi hjelpe deg?

Besøk vår kontakt side, vi står klar til å hjelpe deg!

Maskin K. Lund - Oslo

Stålfjæra 11
0975 Oslo 
firmapost(at)mkl.no

Maskin K. Lund - Ålesund

Mausavågvegen 16
6036 Mauseidvåg
firmapost(at)mkl.no

Maskin K. Lund - Sola

Skvadronvegen 29
4050 Sola
firmapost(at)mkl.no