fbpx
OSLO: +47 22 90 02 00 | ÅLESUND: +47 70 19 18 00 | SOLA: +47 22 90 02 00

Bits fra Apex har den beste styrke

Apex® Fastener Tools har produsert kvalitetsbits i flere tiår. Disse kravene varierer fra bransje, men er spesielt krevende i luftfartsindustrien og bilindustrien.
 Apex® Fastener Tools har utviklet spesielle legeringer som tilbyr attributter tilpasset de spesifikke kravene fra luftfarts- og bilindustrien. Bits med lik hardhet fra forskjellige merker vil gi forskjellige resultater. Vi forstår at det å bestemme hvilket valg av materiale / merke kan være en forvirrende prosess.

MRO tools har over tretti års erfaring innen bits i luftfartsindustrien, og vi er glade for å kunne tilby spesifikke anbefalinger til deg. Apex®-biter nedenfor, inkludert BNAE, Frearson, Hi-Torque, Phillips, Pipe-Plug, Pozidriv, Quadrex, Sel-O-Fit, slisset, stikkhode (Hex-Allen), Square Recess, Torq-Set, Torx Plus, Torx, Triple Square og Tri-Wing.

 

APEX® er markedsleder innen festeverktøy som bits, piper, fastnøkler og dreiemomentprodukter som er konstruert for de tøffeste industrielle applikasjonen.

APEX Fastening Tools produktlinje ble opprinnelig grunnlagt i Dayton, Ohio i 1933 som APEX Machine and Tool Company.

APEXs kompetanse består av mer enn 80 års erfaring og forpliktelse til å betjene sine kunder innen bilindustrien, luftfart, energi, elektronikk og generelle næringer med et bredt spekter av kvalitets- og holdbarhets løsninger for å øke produktiviteten for sluttbrukeren og med sikkerhet i tankene. APEXs feste løsninger kan tilpasses for å møte spesifikke applikasjonsbehov og er tilgjengelig for kunder over hele verden.

Apex®-kvalitet begynner med utvalgte råvarer, kun nøye valgt verktøystål brukes. Hver Apex®-bit er produsert etter de tøffeste toleransene i bransjen, de fleste er enda tøffere enn kravene til lisensavtaler, og alle Apex®-biter oppfyller de strengeste myndigheters og militære spesifikasjoner.

Quadrex

Bits

Slotted

Bits

Frearson

Bits

Torq Set

Bits

Torx Plus

Bits

Socket Head

Bits

Tri Wing

Bits

Sel O Fit

Bits

Hi Torgue

Bits

Triple Square

Bits

Torx

Bits

B.N.A.E

Bits

MorTorq

Bits

Pozidriv

Bits

Square Recess

Bits

Phillips

Bits
Maskin K. Lund - Oslo

Stålfjæra 11
0975 Oslo 
firmapost(at)mkl.no

Maskin K. Lund - Ålesund

Mausavågvegen 16
6036 Mauseidvåg
firmapost(at)mkl.no

Maskin K. Lund - Sola

Skvadronvegen 29
4050 Sola
firmapost(at)mkl.no