fbpx
OSLO: +47 22 90 02 00 | ÅLESUND: +47 70 19 18 00 | SOLA: +47 22 90 02 00

Superbolt

Boltstrekk med Superbolt. Superbolt var i sin tid en revolusjon i forhold til å kunne dra til store bolter. Vi endret hele prinsippet fra å bruke stort verktøy og skalerte det hele ned til kun bruk av håndverktøy. Bedre HMS, reduserte verktøykostnader, 100% nøyaktighet ble resultatet av denne massive forbedringen. Vår teknologi er siden utprøvd og testet i tusenvis av vellykkede installasjoner, og vi fortsetter å utvikle en rekke løsninger for å løse neste generasjon utfordringer med bolter. Det er ingen øvre eller nedre grense for hvilke dimensjoner Superbolt passer for!

MULTI-JACKBOLT STREKKERE

Superbolt gir deg enkel og kostnadseffektiv tiltrekking av store bolter. Dine bolteforbindelser kan strammes med stor nøyaktighet uten behov for spesialkompetanse eller -verktøy.

Et bredt utvalg av strekkere er tilgjengelig i standardserien samt i skreddersydd design som oppfyller dine unike behov.

SUPERBOLT EZFIT

EzFit mekaniske ekspansjonsbolter leverer en meget stor radial utvidelse og klemkraft i ett boltesystem. De er spesialutviklet for roterende koblinger eller justeringssystemer som krever bolter som overfører skjærkraft.

Dette innovative produktet erstatter store passbolter eller presspasninger uten behov for modifikasjoner. Nøkkelen i denne løsningen er den ekspanderende spennhylsen som tilpasses det maskinerte hullet. Spennhylsen krever mindre toleranse på tilpassede deler enn det som er vanlig med presspasninger, noe som betydelig reduserer maskineringstid.

OVERLEGEN YTELSE

EzFit mekaniske ekspansjonsbolter brukes på mange viktige bruksområder i en lang rekke industrier, slik som koblinger på drivverk, turbiner, motorer, generatorer, kompressorer på skip samt erstatning for styrepinner ved overføring av tverrbelastning på grunnankre.

LASTOVERVÅKNING GJORT ENKELT!

En betydelig innovasjon i måten å kunne overvåke klemkraft og belastning i sanntid. Superbolt Load-Sensing Tensioner (LST) er en av Nord-Lock Groups Industri 4.0 utviklinger.

En patentert og oppdatert versjon av Superbolt, har innebyggede måleinstrumenter som kontinuerlig analyserer boltens størrelse i proposjon til variasjoner av forspenningen i bolten.

Samtidig kan denne nyheten gi muligheter til fjernovervåking og gi live data, alt innenfor en nøyaktighet +/-5%

Superbolt Strekkere
Superbolt Strekkere
Lastovervåkning Load-SensingTensioner
Superbolt EZFIT mekanisk ekspansjonsbolt
Maskin K. Lund - Oslo

Stålfjæra 11
0975 Oslo 
firmapost(at)mkl.no

Maskin K. Lund - Ålesund

Mausavågvegen 16
6036 Mauseidvåg
firmapost(at)mkl.no

Maskin K. Lund - Sola

Skvadronvegen 29
4050 Sola
firmapost(at)mkl.no