fbpx
OSLO: +47 22 90 02 00 | ÅLESUND: +47 70 19 18 00 | SOLA: +47 22 90 02 00

Larzep Hydraulikk

Hydrauliske sylindere, pumper og jekker fra Larzep til Industrien, Entreprenører, Offshore og andre som har behov for hydraulikk til sine oppgaver. Larzep hydrauliske sylindere leveres fra de minste størrelser og opp til 2000 tonn. Enkeltvirkende hydrauliske sylindere, dobbeltvirkende hydrauliske sylindere, aluminium sylindere, teleskopsylindere, lave sylindere og sylindere med låsemutter er noe av det vi leverer fra Larep. Siden 1940 har Larzep produsert hydraulikk for verdensmarkedet. Larzep er solgt i Norge i en årrekke gjennom forskjellige forhandlere. Siden vi nå er en del av K. Lund Offshore er det mest naturlig at denne type produkter selges gjennom Maskin K. Lund.

Hydrauliske pumper

Hydrauliske pumper og lufthydrauliske pumper i forskjellige varianter. Håndpumper og store hydrauliske aggregater for sammenkobling og styring av flere sylindere samtidig. Håndpumper som leverer ekstra høyt trykk på 2800 bar.

 

Kataloger og produktblader kan fortløpende bli oppdatert. Det sikreste kan være å besøke siden til Larzep for siste oppdateringer.

https://www.larzep.com/en

ENKELTVIRKENDE SYLINDERE STÅL OG ALUMINIUM

ENKELTVIRKENDE HULLSYLINDERE STÅL OG ALUMINIUM

STARTPAKKER KLARE TIL BRUK, ENKELTVIRKENDE

PUMPER

Larzep Hydrauliske sylindere
Larzep Hydrauliske sylindere
Larzep Hydrauliske sylindere
Maskin K. Lund - Oslo

Stålfjæra 11
0975 Oslo 
firmapost(at)mkl.no

Maskin K. Lund - Ålesund

Mausavågvegen 16
6036 Mauseidvåg
firmapost(at)mkl.no

Maskin K. Lund - Sola

Skvadronvegen 29
4050 Sola
firmapost(at)mkl.no