HVA ER MOMENT

Du har en kritisk jobb å gjøre, og det er mange som regner med deg for å få det gjort riktig. Hos Ingersoll Rand vet vi hva som står på spill. Derfor leverer vi de mest innovative og pålitelige DCelektriske festesystemene i bransjen. Vi tilbyr både håndholdt og fastmonterte verktøy, sammen med kontroller og programvare for å gi deg et komplett system som forbinder brukere og applikasjoner sammen for å levere en kompromissløs kombinasjon av ergonomi, fart, holdbarhet og nøyaktighet som maksimerer produktiviteten.

HVA ER EN TRANSDUCER

En (transducer) er en dreiemoment omformer som brukes til å måle dreiemomentet på et roterende system som tiltrekkingsmomentet blir påført kontinuerlige.

En transduser konverterer stamdata til momentdata. Transdusert moment, vinkel og hastighetskontroll gir utmerket nøyaktighet samt sporbarhet og tillater flere konfigurasjoner.

Din totalleverandør

Med vårt store produktspekter er vi totalleverandør av trykkluftverktøy, kompressorer, startere, motorer, filter og kjøletørkere.

Enten du er en liten eller stor virksomhet vil vi alltid kunne foreslå løsninger tilpasset din bedrift, hvor investeringen vil være kostnadseffektiv gjennom mange år.