En lang og stolt historie

Maskin K. Lund har røtter helt tilbake til 1890-årene. Med andre ord har vi et  solid fundament og en positiv forankring i norsk industri.

Det er mer enn 135 år siden Ingersoll Rand introduserte sin første trykkluftløsning. Stadig nye innovative løsninger utvikles – og vi er opptatt av å være i forkant av utviklingen.

Muttertrekker-1-4
Ingersoll-Rand-muttertrekker-2115

Det proffe verktøyet

Muttertrekker fra Ingersoll Rand. En muttertrekker fra Ingersoll Rand har kvalitet og styrke. En muttertrekker for profesjonelle mekanikere når ingen annen muttertrekker får jobben gjort. Den slår løs bolter når andre muttertrekkere ikke duger.
Ingersoll Rand muttertrekker har færre bevegelige deler, forenklet vedlikehold og mindre bortkastet energi og er de beste eksemplene på å levere mer effekt til profesjonelle mekanikere som trenger en muttertrekker de kan stole på.

Din totalleverandør

Med vårt store produktspekter er vi totalleverandør av trykkluftverktøy, kompressorer, startere, motorer, filter og kjøletørkere.

Enten du er en liten eller stor virksomhet vil vi alltid kunne foreslå løsninger tilpasset din bedrift, hvor investeringen vil være kostnadseffektiv gjennom mange år.

Ingersoll-Rand-titanium-hus