Monteringsverktøy med høy kvalitet

Produksjonsverktøy hvor moment er påkrevd, samt ergonomi for bruker. Produksjonsverktøy er et viktig verktøy for de som utfører samme oppgaver hver dag, montering av møbler, kretskort, og andre type av komponenter. Maskinene leveres i forskjellige utgaver med forskjellige startmetoder. Leveres som direkte spindel eller forskjellige typer clutcher.

Pulsverktøy med automatisk Shut-off funksjon og Non-sut off funksjon. Justerbar Precision Shut-Off Clutch. Designet for kritisk festing hvor plast, kompositter eller metaller er utsatt. Anbefales for applikasjoner som krever presis momentstyring. Momentinnstillinger kan enkelt justeres uten demontering av verktøyet.

Driller hvor ergonomi og turtall er viktig. Drillene er utviklet for de som utfører jobber hvor verktøyet skal kunne ha en lang levetid, og hvor ergonomi er et absolutt møst. Maskinene leveres i forskjellige utgaver, pistol, vinkel eller som inline montert i reaksjonsarmer.

RAD-Momentverktøy
E-RAD-BLU-135---16500-Nm-Servo-Motor

BRUKSOMRÅDER

Momentverktøy kan brukes til så mangt, der hvor moment er en viktig del av monteringen. Blant annet ved montering av møbler, kretskort, og andre type av komponenter. Designet for montering hvor plast, kompositter eller metaller er utsatt.

PRODUKTINFORMASJON

Revolusjonerende skritt for hele produksjonsanlegget. Batteridrevet presisjonsverktøy som viser hvordan et smartere verktøy kan forbedre prosesskontroll, operatørkomfort og datakommunikasjon. I en enkel pakkeløsning gir dette verktøyet deg kontroll ved
å bidra til å øke produktiviteten, redusere kostnadene og sikre et produkt av høy kvalitet på slutten av produksjonslinjen. Alle tiltrekk lagres i maskinen, eller kan sendes trådløst til en PC. Dokumentert utskrift på jobbene.
Ingersoll Rand gir deg en enestående teknologi, men vi vil gi deg full kontroll over teknologien. Vår prosesskommunikasjonsmodul gir mulighet for kontroll, Produktivitet og effektivitet. Hver prosesskommunikasjonsmodul kan kommunisere med opptil 10 individuelle QXX verktøy.

Monteringsverktøy