En lang og stolt historie

Vårt mål er at du skal få alt du trenger på én plass – enten det er trykkluftverktøy, kompressorer, startere, motorer, filter, kjøletørkere eller annet. Vi bruker vår erfaring og kompetanse til å foreslå de beste og mest kostnadseffektive løsningene for din bedrift – over mange år.

Med røtter tilbake til 1890-årene har vi opparbeidet oss en unik kunnskap innen trykkluft – dette er vårt spesialfelt. Vi er stolte over å tilby markedets mest energieffektive kompressorløsninger.

Muttertrekker-3900-serie
Ingersoll-Rand-Auto-Verkrøy-1

BRUKSOMRÅDE

Vi er forhandler av Ingersoll Rand, som for alle som jobber med trykkluft har en unik posisjon. Kjent for avanserte løsninger kombinert med brukervennlighet og lang levetid, er dette muligens det mest anerkjente merket på markedet.

PRODUKTINFORMASJON

Med vårt store produktspekter er vi totalleverandør av trykkluftverktøy, kompressorer, startere, motorer, filter og kjøletørkere.

Enten du er en liten eller stor virksomhet vil vi alltid kunne foreslå løsninger tilpasset din bedrift, hvor investeringen vil være kostnadseffektiv gjennom mange år.

Ingersoll Rand Skralle-1211MAX